2013-02-14 00:46:26• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Mérleg - Támadás érheti a munkahelyén

Napi horoszkóp február 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A munkahelyén és a magánéletében is egyre csak szaporodnak a nehézségek. Ha azonban veszi a fáradtságot, és megoldást keres rájuk, kkor legyőzhetők az akadályok. Ehhez először is magába kell néznie, és megkeresni a hibáit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagyon szeretne alkotni, ehhez azonban nem elég önmagában állnia. Társakat, vállalkozó szellemű és tehetséges embereket kell keresnie, akikben megbízhat. Van ön körül már egypár, csak fel kell ismernie bennük a lehetőséget.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem kellene olyan türelmetlennek lennie, várja meg, amíg tisztázódik a helyzete. Talán, amit ma veszni lát, az holnapra busásan megtérül. Csak egyet nem szabad: elkeserednie. A hite minden bajon átsegíti. S még annál is többet meríthet belőle.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy ismeretlen személy keltette fel a figyelmét. A vonzalmát még egyelőre saját maga sem tudja mire vélni: múló flört, vagy tartós barátság: még bármi lehet a dologból. Egyelőre ne döntsön, csak adjon egy esélyt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nosztalgikus hangulatban tölti a napját. Folyton egy régi szerelme jut az eszébe, de mintha megint a föld felett járna két méterrel. Az érzés úgy röpíti, mintha csak most élné át. Lehet, hogy valóban a közelében van az illető?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma nagyon kiszámíthatatlan hangulatban van, amit a környezetében élők meglehetősen sérelmesnek élnek meg. Nem kellene minden apróságnak olyan nagy jelentőséget tulajdonítania. A helyzet attól is függ, milyennek látja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Támadás érheti a munkahelyén. Lehet, hogy csak a portás kutyája acsarkodik ön ellen, de az is lehet, hogy egy kollégája köszörüli önön a nyelvét, és ezt sajnálatos módon ön is hallja. De efféle „kutyákba” nem érdemes belerúgni…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön igazán szilárdnak érezheti a pozícióját. A tehetségét ismerik és elismerik, teljesen biztos lehet abban, hogy a helyes utat választotta. Ha vannak ellenlábasai, akkor azt az irigységnek tudhatja be. Ez ellen nem tehet semmit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A munkahelyén egyre fontosabb szerepet kap a szakmai tudása. Ha ezen a téren volnának hiányosságai, akkor még nem késő bepótolni. Nézzen utána szakkönyvekben, vagy iratkozzon be egy kiegészítő tanfolyamra! A főnöke támogatja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Végre teljesen energikusnak érezheti magát, ha eddig valamilyen nyavalya gyötörte, most végre kilábalhatott belőle. Ideje, hogy nagyobb kihívásoknak tegye ki magát a munkahelyén. Ne feledkezzen el a kedveséről sem ma este!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Bálint napi szokást talán túlságosan cikinek érzi, mégis ma meg kell ünnepelnie. Nem utasíthatja vissza a kedvese meghívását. Zavarba csak attól jöhet, hogy a munkahelyén is kiderülhet: valakinek nagyon tetszik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon nehezebb lehet a jövőre gondolnia. Pesszimista hangulatban van, és úgy érzi, minden erre vonatkozó elképzelése teljesen reménytelen és hamvába holt. Ez nincs így, csak ma sötétebben lát.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: